keskiviikko 26. kesäkuuta 2013Hyvää päivää kaikille!

Oloa eläkkeellä on nyt mennyt melkein kuukausi. Yhtään kertaa en ole ehtinyt käydä moikkailemassa entisiä työkavereita. Kummallisen paljon on riittänyt kaikenlaista tekemistä.
Olen ollut maalla, käynyt tervehtimässä sukulaisia, tavannut kavereita, käynyt konsertissa.
 Olen käynyt kuntosalilla, lenkillä, vesijuoksemassa Kumpulassa. Ja sen sellaista.
Tein myös ison hankinnan ja ostin auton. 

Nyt tietenkin nautin myös näistä ihanista kesäpäivistä. 

Vuorokausirytmi on muuttunut . Saatan herätä aamuyöllä viiden aikaan, tai jopa aikaisemmin. Hesarikin on silloin jo tullut, joten syön varhaisen aamiaisen ja luen lehteä . Vähän ajan kuluttua alkaa taas nukuttaa ja nukun n yhdeksään. Ajattelin, etten ota stressiä siitä, ettei unta riitä joka yö aamuun asti. 
Sitten kun herään toisen kerran, juon kahvia ja istun parvekkeella nuuhkimassa kesää.
Sveitsissä asuva ystäväni on sitä mieltä, että koska täällä on valoisaa yölläkin näin kesällä, se aiheuttaa univaikeuksia. Ainakin tässä iässä.
Se voi olla. Katsotaan ,miten käy syksyllä.

Nautin myös kovasti täällä Käpylässä olemisesta. Sen jälkeen , kun olin käynyt Kumpulassa vesijuoksemassa , ajelin vielä ympäriinsä täällä ja kävin kirjastossa. Oli sellainen Käpyläfiilis että! Kävelen tietysti useimmiten.
 Lainasin kirjastosta Kristina Carlsonin kirjan William N. päiväkirja. Kristina C on  ainakin ennen asunut Käpylässä Sampsantiellä.
Toinen kirjavalinta Riikka Ala-Harjan Maihinnousu.
Kesäpokkarina luin Leena Lehtolaisen Henkivartijan ja aloitin sen jatko-osaa Oikeuden jalopeura. En erityisemmin pidä Lehtolaisen vähän ylimalkaisesta kirjoitustyylistä, mutta juoni vetää kuitenkin. 
Vaikka päätin, etten osta kirjoja ennenkuin pursuava kirjahylly on siivottu entisistä, ostin kuitenkin Haruki Murakamin Norwegian Wood. Se on hyvä.
Lukemiseen jää siis aikaa.

Työpaikkalounaiden loppuminen on kyllä kulttuurishokki. Olen erittäin laiska tekemään itselleni ruokaa. Siinä suhteessa on pakko terästäytyä. Erilaisia ruokaohjeitahan riittää. 

Nyt on parveke siivottu ja voin tilata sinne punaisen lötkötuolin, johon sain vähän pesämunaa työkavereilta. www.rum21.se

Työelämän uutiset kyllä luen, mutta ne tuntuvat jo jotenkin vierailta. 

Kesämieltä :)

 

2 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloista! :) Ja kuten sanoin pari päivää sitten; näytätkin pirteämmältä ja iloisemmalta ja stressittömältä nyt eläkkeelle päästyäsi! :) pus

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista